Ledenkamer

Terug

Gebruik het in uw organisatie

Gebruik deze vrije, open en verifieerbare software in uw partij en help ons het te verbeteren.

Dit platform gebruikt de CONSUL app wat open source software is licence AGPLv3, wat betekent dat iedereen vrij is om de code te gebruiken, te kopieren, in detail te bekijken aan te passen en opnieuw de wereld in te sturen met de aanpassingen die men maakt (en daarmee anderen toe te staan dit ook te doen). Omdat wij denken dat cultuur beter en rijker wordt als het wordt opengesteld.

Voor programmeurs: help ons de software te verbeteren via Consul app.